Business Intelligence Update 2008

Nieuwe generatie BI Tools – ook voor eindgebruikers?

Dinsdag 22 januari a.s. kunt u vanaf 16.00 de alweer 7e BI Update & Borrel in het Evoluon Eindhoven bijwonen. Op 6 november 2007 presenteerde Norman Manley van Passionned de resultaten van het onderzoek naar de nieuwe generatie BI Tools. Wegens het grote animo en het beperkte aantal deelname plaatsten wordt de presentatie van deze update nogmaals gegeven. Dan vertelt Norman Manley u alles over het nieuwe BI Landschap anno 2008.

Dinsdag 22 januari a.s. kunt u vanaf 16.00 de alweer 7e BI Update & Borrel in het Evoluon Eindhoven bijwonen. Op 6 november 2007 presenteerde Norman Manley van Passionned de resultaten van het onderzoek naar de nieuwe generatie BI Tools. Wegens het grote animo en het beperkte aantal deelname plaatsten wordt de presentatie van deze update nogmaals gegeven. Dan vertelt Norman Manley u alles over het nieuwe BI Landschap anno 2008.

U heeft in uw bedrijf één of meerdere BI tools in gebruik. U weet dat de ontwikkelingen van BI tools erg snel gaan (SAP nam onlangs Business Objects over en IBM deed hetzelfde met Cognos). Norman Manley geeft u gedurende anderhalf uur een compleet overzicht van de meest kritische functionaliteiten en de toekomstige marktpositie van BI tools, waar ze worden ingezet en waarom. Overigens heeft Norman de overname van BO door SAP evenals die van Cognos door IBM een jaar geleden al voorspelt.
Het onderzoek naar de nieuwe generatie BI Tools geeft u snel inzicht in de trends, innovaties en verschillen tussen de gevestigde orde en de nieuwkomers. Op het vlak van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, architectuur, connecitiviteit en security.

Afsluitend discussieert een panel van eindgebruikers en leveranciers over de ontwikkeling van Business Intelligence in verschillende markten.
Na afloop praat u onder het genot van een drankje en een hapje na met de aanwezige deelnemers en de BI experts en leveranciers.

Passionned doet al jarenlang onafhankelijk onderzoek naar de BI markt, de tools en de ontwikkeling van BI bij eindgebruikers. Ze voorspellen dat de BI markt drastisch zal veranderen en dat BI veel goedkoper kan en zal worden, maar misschien niet van dezelfde leveranciers waar u tot nu toe gekocht heeft.
Het onderzoek naar de huidige generatie BI Tools (zie http://www.businessintelligencetoolbox.com) geeft u snel inzicht in de trends, innovaties en verschillen tussen de gevestigde orde en de nieuwkomers. Op het vlak van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, architectuur, connecitiviteit en security. Zie ook het onafhankelijk onderzoek naar ETL tools: www.etltool.com

Aan het onderzoek hebben de volgende leveranciers meegewerkt: Microsoft, Oracle, Actuate, Business Objects, Cognos, SAP NetWeaver BI, Applix, BizzScore, QlikTech, MicroStrategy, Hyperion, Information Builders, EFM Software.

U bent vanaf 16.00 uur welkom in het Evoluon Eindhoven (u arriveert voor de files en vertrekt weer na de files en u parkeert voor de deur). Voor deze BI Update zijn 40 plaatsen beschikbaar voor eindgebruikers en 10 voor BI leveranciers. U bent van een plaats verzekerd als u zich hier inschrijft.